Tags Posts tagged with "Cristiano Ronaldo i vetmi në Europë"

Tag: Cristiano Ronaldo i vetmi në Europë

Cristiano Ronaldo i vetmi në Europë, tjetër rekord për sulmuesin

Cristiano Ronaldo nuk ka ndërmend të ndalet. I vetëm merr në krahë Portugalinë dhe vendos një tjetër rekord në karrierën e tij të pabesueshme....