Tags Posts tagged with "Cozman e kishte paralajmëruar Noizyn: Ke thënë se ke bërë seks me Tunën"

Tag: Cozman e kishte paralajmëruar Noizyn: Ke thënë se ke bërë seks me Tunën

Cozman e kishte paralajmëruar Noizyn: Ke thënë se ke bërë seks...

“Sherri mes Cozman dhe Noizy-t ka qenë i paralajmëruar. Cozman e ka kërcënuar që pas deklaratës që ai bëri se kishte pasur një marrëdhënie...