Tags Posts tagged with "cilat kanë vlera dhe cilat janë të dëmshme"

Tag: cilat kanë vlera dhe cilat janë të dëmshme

Farat dhe lëkurat e frutave, cilat kanë vlera dhe cilat janë...

Dilema në përgatitjen e një lëngu të shëndetshëm të frutave qëndron në përfshirjen ose jo të lëkurave dhe farave të tyre.Përgjigja për këtë dilemë...