Tags Posts tagged with "çifti Clooney japin një milion dollar"

Tag: çifti Clooney japin një milion dollar

Për luftën kundër urrejtjes, çifti Clooney japin një milion dollar

  Çifti Amal dhe George Clooney dhuruan 1 milion dollarë për luftën kundër grupeve që përhapin urrejtje. Aktori George Clooney dhe bashkëshortja e tij Amal...