Tags Posts tagged with "Çfarë të bëni për ta kaluar traumën që ju la tërmeti!"

Tag: Çfarë të bëni për ta kaluar traumën që ju la tërmeti!

Çfarë të bëni për ta kaluar traumën që ju la tërmeti!

  Tërmeti i 26 nëntorit përveçse mori 51 jetë, lëndoi qindra dhe dëmtoi mijëra banesa, i la njerëzit me trauma dhe ankth. Megjithëse ka kaluar...