Tags Posts tagged with "Çfarë po ndodh mes tyre? Flori Mumajesi poston fotografinë e Fifit"

Tag: Çfarë po ndodh mes tyre? Flori Mumajesi poston fotografinë e Fifit

Çfarë po ndodh mes tyre? Flori Mumajesi poston fotografinë e Fifit

Disa postime të ëmbla kanë bërë Fifi dhe Flori për njëri-tjetrin. Fansat janë munduar të ‘përçajnë’ artistët, që kanë qenë në konkurrencë në Këngën...