Tags Posts tagged with "Çfarë po ndodh me rritjen e rrezatimit kozmik mbi Tokë?!"

Tag: Çfarë po ndodh me rritjen e rrezatimit kozmik mbi Tokë?!

Çfarë po ndodh me rritjen e rrezatimit kozmik mbi Tokë?!

Një studim që po zhvillohet prej disa vitesh, ka treguar lidhjen midis pakësimit të njollave diellore dhe rritjen e rrezeve kozmike. Analizave e të...