Tags Posts tagged with "Çfarë ndodhte në lokalin e natës në autostradë"

Tag: Çfarë ndodhte në lokalin e natës në autostradë

Çfarë ndodhte në lokalin e natës në autostradë, pronari i dënuar...

Një 50 vjecar, i cili kishte një lokal nate në autostradën Tiranë – Durrës dhe përshtaste për përdorim e shpërndarje kokaine dhe për prostitucion...