Tags Posts tagged with "çfarë ka ndodhur më 12 qershor?"

Tag: çfarë ka ndodhur më 12 qershor?

Histori, çfarë ka ndodhur më 12 qershor?

1665 – Kur, pas një gjysmë shekulli në Manhatan, kolonët holandezë braktisën fshatin e tyre Nju Amsterdam, kolonët anglezë hynë me të shpejtë dhe...