Tags Posts tagged with "Çfarë donte të thoshte Nard Ndoka me: “Kam hallin e LSI-së se rri gjithnjë në mes të këmbëve…?!"

Tag: Çfarë donte të thoshte Nard Ndoka me: “Kam hallin e LSI-së se rri gjithnjë në mes të këmbëve…?!

Çfarë donte të thoshte Nard Ndoka me: “Kam hallin e LSI-së...

Deputeti Nard Ndoka është politikani i parë shqiptar që merr pjesë në një program vallëzimi. Ai ka vallëzuar krah Greta Koçit dhe është shprehur se...