Tags Posts tagged with "Çfarë bëri Geti për Cozman-in pas përleshjes me Noizyn?! (Foto)"

Tag: Çfarë bëri Geti për Cozman-in pas përleshjes me Noizyn?! (Foto)

Çfarë bëri Geti për Cozman-in pas përleshjes me Noizyn?! (Foto)

Babastars dhe OTR. Këta ishin dy termat më të përfolur ditëve të fundit kur armiqësitë e zbehura të viteve më parë u rikthyen në...