Tags Posts tagged with "Çështja ‘Babale’ sërish në gjykatë"

Tag: Çështja ‘Babale’ sërish në gjykatë

Çështja ‘Babale’ sërish në gjykatë, debate dhe akuza midis SALIANJIT, ALIZOTIT...

Seanca e sotme në Gjykatën e Tiranës për çështjen ‘’Babale’’ është shoqëruar me debate midis ish-deputetit të PD-së Ervin Salianji, Fredi Alizotit dhe avokatit...