Tags Posts tagged with "ç’do ndodhë me linjat e “Kasharit” dhe “Unazës”"

Tag: ç’do ndodhë me linjat e “Kasharit” dhe “Unazës”

Devijohet trafiku te Unaza e Re, ç’do ndodhë me linjat e...

Nis devijimi i trafikut të automjeteve të Unaza e Re, segmenti nga sheshi “Shqiponja” te Shkolla Teknologjike. Kjo pjesë e rrugës do t’i nënshtrohet...