Tags Posts tagged with "Buxheti i shtetit zero lekë për të rinjtë për vitin 2018"

Tag: Buxheti i shtetit zero lekë për të rinjtë për vitin 2018

Buxheti i shtetit zero lekë për të rinjtë për vitin 2018

QEVERIA DHE KUVENDI TË ALOKOJË BUXHET PËR TË RINJTË NË BUXHETIN E SHTETIT PËR VITIN 2018  Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri përmes kësaj...