Tags Posts tagged with "Buqeta me lule dhe kartolina në 20-vjetorin e vdekjes së Princeshë Dianës"

Tag: Buqeta me lule dhe kartolina në 20-vjetorin e vdekjes së Princeshë Dianës

Buqeta me lule dhe kartolina në 20-vjetorin e vdekjes së Princeshë...

ortat e Pallatit Kensington, janë mbushur me lule, 20 vite pas vdekjes së Princeshë Dianës, ku mijëra njerëz u mbodhën për të bërë homazhe. Më...