Tags Posts tagged with "Bunkerët/ Nga Gëzim Llojdia*"

Tag: Bunkerët/ Nga Gëzim Llojdia*

Bunkerët/ Nga Gëzim Llojdia*

1. Emily Glass  është një arkeologe,ajo   ka punuar më shumë në sitet arkeologjike në jug të vendit ,kryesisht aty më i njohuri dhe më i...