Tags Posts tagged with "Biznesi në Kanada ofron punë dhe tokë falas"

Tag: Biznesi në Kanada ofron punë dhe tokë falas

Biznesi në Kanada ofron punë dhe tokë falas

Një biznes në Cape Breton, një ishull i vogël kanadez, është ‘përmbytur’ nga mijëra aplikime, pasi pronarët e saj ofruan tokë dhe një punë...