Tags Posts tagged with "BISEDA E PLOTË/ Rama replikon me drejtuesin e Forumit: Pse të zgjodhën ty e jo një grua?"

Tag: BISEDA E PLOTË/ Rama replikon me drejtuesin e Forumit: Pse të zgjodhën ty e jo një grua?

BISEDA E PLOTË/ Rama replikon me drejtuesin e Forumit: Pse të...

Kryeministri Edi Rama ka marrë pjesë në Forumin “Fund dhunës ndaj grave në Ballkanin Perëndimor dhe në Turqi: Zbatojmë Normat, Ndryshojmë Mendësitë”, por para...