Tags Posts tagged with "Biologët në shok për shkak të krimbave gjigantë"

Tag: Biologët në shok për shkak të krimbave gjigantë

Biologët në shok për shkak të krimbave gjigantë

'Kjo është Franca! Ne duhet të jemi një vend i zhvilluar. Ne kemi një numër shkencëtarësh, universitetet janë kudo. Dhe përsëri, askush nuk ka...