Tags Posts tagged with "Binjaket Zalli; “Kur studentët tanë të huaj na përshëndesin në shqip”"

Tag: Binjaket Zalli; “Kur studentët tanë të huaj na përshëndesin në shqip”

Binjaket Zalli: “Kur studentët tanë nëpër botë na përshëndesin në shqip”

Argita dhe Detina janë shkencëtaret e reja nga Patosi i Fierit, që flamurin e Shqipërisë po e valvisin anekënd globit. Lexoni rrëfimin e plotë...