Tags Posts tagged with "Berisha dhe Mamaqi ju ftojnë të ndiqni “Xing me Ermalin”"

Tag: Berisha dhe Mamaqi ju ftojnë të ndiqni “Xing me Ermalin”

Berisha dhe Mamaqi ju ftojnë të ndiqni “Xing me Ermalin”

Ish-Kryeministri Sali Berisha do të jetë i ftuari i parë i programit, “Xing me Ermalin”. Moderatori ka postuar një video në faqen e tij...