Tags Posts tagged with "Bëri 1 muaj! Kjo foto e vogëlushit e postuar nga Elita do të bëjë xheloz Gjikon"

Tag: Bëri 1 muaj! Kjo foto e vogëlushit e postuar nga Elita do të bëjë xheloz Gjikon

Bëri 1 muaj! Kjo foto e vogëlushit e postuar nga Elita...

Kuptojmë sesa shpejt kalon koha, kur mësojmë se djali i Elita Rudit dhe Gjikos, mbushi sot 1 muaj. Moderatorja nga Kosova publikoi një imazh të...