Tags Posts tagged with "Beatrix Ramosaj flet pa doreza: Tani e kuptoj çfarë i kam bërë vetes"

Tag: Beatrix Ramosaj flet pa doreza: Tani e kuptoj çfarë i kam bërë vetes

Beatrix Ramosaj flet pa doreza: Tani e kuptoj çfarë i kam...

Betarix Ramosaj, për një kohë të gjatë ka qenë një huhanpirëse e rregullt, por prej 2-javësh ka vendosur dhe e ka mbajtur fjalën për...