Tags Posts tagged with "Bashkia e Tiranës ndërton një tjetër kënd rekreativ për fëmijët"

Tag: Bashkia e Tiranës ndërton një tjetër kënd rekreativ për fëmijët

Bashkia e Tiranës ndërton një tjetër kënd rekreativ për fëmijët, Veliaj:...

Bashkia e Tiranës ka bërë të ditur projektin  më të ri, që  do të sjellë më shumë urbanizim, aktivitete për fëmijët dhe mundësi çlodhje...