Tags Posts tagged with "Bashkia e Tiranës drekë në qendrat sociale"

Tag: Bashkia e Tiranës drekë në qendrat sociale

“Dita Ndërkombëtare e të Moshuarve”, Bashkia e Tiranës drekë në qendrat...

Veliaj: “Mirënjohje dhe respekt për këdo që i ka shërbyer vendit; Vazhdojmë edhe këtë vit me ndërtimin e 50 këndeve për të moshuarit”   Në “Ditën...