Tags Posts tagged with "bashkëpunime biznesi edhe në Amerikë"

Tag: bashkëpunime biznesi edhe në Amerikë

Bajram Demaj: Synimi ynë, bashkëpunime biznesi edhe në Amerikë

Me seli në Pejë të Kosovës, kompania Prime Group sh.p.k dhe “Shkodra biznes Peja”, po korr sukseset e saj. Me një përhapje të aktivitetit...