Tags Posts tagged with "Basha fton LSI për koalicion opozitar dhe përgatit largimin e ministrave teknikë"

Tag: Basha fton LSI për koalicion opozitar dhe përgatit largimin e ministrave teknikë

Basha fton LSI për koalicion opozitar dhe përgatit largimin e ministrave...

Ministrat teknikë kanë përgatitur tashmë raportet për ditët që kanë qenë në detyrë pas marrëveshjes Rama-Basha. Ndërkaq, ata kanë bërë gati edhe dorëheqjet e...