Tags Posts tagged with "BASHA dhe presidenti do të zbulojnë rezultatet"

Tag: BASHA dhe presidenti do të zbulojnë rezultatet

Mbaron pas 90 minutash takimi mes METËS dhe opozitës, BASHA dhe...

Sapo ka përfunduar takimi midis krerëve të opozitës së bashkuar me presidentin Ilir Meta. Pas takimit (zgjati 1 orë e 30 minuta, për mediat është...