Tags Posts tagged with "Barack dhe Michelle Obama 27 vite martesë"

Tag: Barack dhe Michelle Obama 27 vite martesë

Barack dhe Michelle Obama 27 vite martesë, ja urimet emocionuese në...

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama dhe bashkëshortja e tij, Michelle kanë festuar përvjetorin e 27-të të martesës. Ata u martuan...