Tags Posts tagged with "babai i të cilit u burgos politikisht"

Tag: babai i të cilit u burgos politikisht

Xhaka, historia e një shqiptari krenar, babai i të cilit u...

“Provokativë”, “të egër” dhe “mesazhe politike”. Këto ishin disa nga termat e përdorur për të etiketuar festimet me shqiponjë të Granit Xhakës Xherdan Shaqirit...