Tags Posts tagged with "Baba për herë të parë"

Tag: Baba për herë të parë

Baba për herë të parë, vjen në jetë vajza e Granit...

Granit Xhaka ka ndarë lajmin e bukur se është bërë baba për herë të parë. Futbollisti Granit Xhaka Arsenal dhe kombëtares së Zvicrës, Granit Xhaka...