Tags Posts tagged with "AXHENDA NDËRKOMBËTARE 0"

Tag: AXHENDA NDËRKOMBËTARE 0

AXHENDA NDËRKOMBËTARE

Pasi ka shkatërruar disaishuj të Karaibeve, uragani Irma ka rimarrë intensitet të lartë duke goditur Kubën dje në mbrëmje, dhe vijuar itinerarin e saj shkatërrues në drejtim...