Tags Posts tagged with "avokatja gjobitet për mungesën"

Tag: avokatja gjobitet për mungesën

S’ka sërish gjyq për Shullazin, avokatja gjobitet për mungesën

Nuk ka gjyq për Emiljano Shullazin. Mungesa e avokates mbrojtëse të vendosur nga shteti ka bërë që seanca për Emiljano Shullazin dhe 5 të...