Tags Posts tagged with "aventura e tri vajzave gjermane që çoi në pushkatimin e 104 të burgosurve të Prishtinës"

Tag: aventura e tri vajzave gjermane që çoi në pushkatimin e 104 të burgosurve të Prishtinës

U mbajtën peng nga Enveri, aventura e tri vajzave gjermane që...

  Memorie.al publikon historinë e panjohur të tre vajzave gjermane, Elsa Koch, Irmgrand Tennius dhe Erna Schubert, sekretare dhe daktilografiste të Komandantit të Përgjithshëm gjerman...