Tags Posts tagged with "Aurela Gaçe -motrës: E Lumtur qe shoh emrin tënd mes aktorëve në teatër në Neë York!"

Tag: Aurela Gaçe -motrës: E Lumtur qe shoh emrin tënd mes aktorëve në teatër në Neë York!

Aurela Gaçe -motrës: E Lumtur qe shoh emrin tënd mes aktorëve...

Këngëtarja Aurela Gaçe shpreh entuziazmin dhe lumturinë për motrën e saj. Në statusin e saj në fb, Gaçe shkruan se ndihet e lkumtur që...