Tags Posts tagged with "atmosferë e mrekullueshme në Brescia"

Tag: atmosferë e mrekullueshme në Brescia

Festat e 28-29 Nëntorit 2017, atmosferë e mrekullueshme në Brescia

Festat e Pavarësisë dhe Çlirimit të atdheut tonë të shtrenjtë Shqipëri në qytetin e Brescies, kaluan çdo parashikim të mundshëm! Dhe arsyet ishin të...