Tags Posts tagged with "ata që nuk e harrojnë gjuhën dhe historinë e kombit/ Nga Eglantina Alliaj"

Tag: ata që nuk e harrojnë gjuhën dhe historinë e kombit/ Nga Eglantina Alliaj

EKSKLUZIVE/ Mes arbëreshëve në Itali, ata që nuk e harrojnë gjuhën...

Panairi i Verërave, një frymë më shumë bashkëpunimit me arbëreshët  Ata janë aty prej shekujsh, ruajnë traditën, doket, zakonet dhe flasin gjuhën që flitej në...