Tags Posts tagged with "Arti në zi/ Ndahet nga jeta regjisori i mirënjohur i ‘Kapedanit’ dhe ‘Shoku ynë Tili’"

Tag: Arti në zi/ Ndahet nga jeta regjisori i mirënjohur i ‘Kapedanit’ dhe ‘Shoku ynë Tili’

Arti në zi/ Ndahet nga jeta regjisori i mirënjohur i ‘Kapedanit’...

Ditën e djeshme është ndarë nga jeta në moshën 85-vjeçare regjisori i njohur Fehmi Hoshafi.   I njohur për filmin ‘Kapedani’ apo ‘Shoku ynë Tili’, ai...