Tags Posts tagged with "arrestohet biznesmeni 4 të tjerë të shoqëruar"

Tag: arrestohet biznesmeni 4 të tjerë të shoqëruar

Nisin arrestimet për ujin, arrestohet biznesmeni 4 të tjerë të shoqëruar

  Me përfundimin e afatit për vetëdisiplinimin e situatës me ujin e pijshëm, Task-Forca e Bashkisë së Tiranës dhe Ujësjellës-Kanalizimeve Tiranë nisi sot në terren...