Tags Posts tagged with "Armiku midis nesh: Ja si pabarazia dëmton shëndetin tonë mendor"

Tag: Armiku midis nesh: Ja si pabarazia dëmton shëndetin tonë mendor

Armiku midis nesh: Ja si pabarazia dëmton shëndetin tonë mendor

Nga Kejt Piket & Riçard Uilkinson   Kur njerëzit pyesin se çfarë ka më shumë rëndësi për lumturinë dhe mirëqenien e tyre, ata kanë prirjen të...