Tags Posts tagged with "Arilena Ara dhe aktori turk tashmë janë më të afërt. Ky detaj tregon se (ndoshta) po lind një histori…"

Tag: Arilena Ara dhe aktori turk tashmë janë më të afërt. Ky detaj tregon se (ndoshta) po lind një histori…

Arilena Ara dhe aktori turk tashmë janë më të afërt....

Ozan Guler është një nga aktorët më të njohur turq në vendin tonë, i cili është edhe protagonist i serialit “O Hayat Benim” që...