Tags Posts tagged with "Arbana Osmani fton miq për darkë dhe vë burrat të gatuajnë"

Tag: Arbana Osmani fton miq për darkë dhe vë burrat të gatuajnë

Arbana Osmani fton miq për darkë dhe vë burrat të gatuajnë

Në shtëpinë e Arbanës, gatuhet mirë sepse e zonja e shtëpisë është e apasionuar pas gatimit. Dhe në shtëpitë ku gatuhet, dera është gjithmonë...