Tags Posts tagged with "Aqif Rakipi: PDIU do të marrë tre deputetë në qarkun e Elbasanit"

Tag: Aqif Rakipi: PDIU do të marrë tre deputetë në qarkun e Elbasanit

Aqif Rakipi: PDIU do të marrë tre deputetë në qarkun e...

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka shënuar rritje nga viti në vit dhe nga zgjedhjet në zgjedhje. Kjo falë kontributit të çmuar të...