Tags Posts tagged with "apeli i familjes: Kthehu në shtëpi. Vëllai tregon ku e panë për herë të fundit"

Tag: apeli i familjes: Kthehu në shtëpi. Vëllai tregon ku e panë për herë të fundit

Vajza shqiptare zhduket pa gjurmë, apeli i familjes: Kthehu në shtëpi....

Nje vajze 18-vjecare eshte zhdukur pa gjurme ne Itali. Ajo quhet Lila Mile dhe banon me familjen e saj ne Fasano ne Itali. Kohet...