Tags Posts tagged with "apel Parlamentit: Grupin “KÇK” ta shpallim në kërkim"

Tag: apel Parlamentit: Grupin “KÇK” ta shpallim në kërkim

Rama flet për grupin më të madh kriminal në vend, apel...

  Kryeministri Edi Rama ka lëshuar sërish akuza të forta në adresë të prokurorit të Durrësit dhe gjykatëses atje, duke i kërkuar Kuvendit, reagim me...