Tags Posts tagged with "Antivlerat"

Tag: Antivlerat

Antivlerat, normalja e re/ Nga Edlira Gjoni

Shoqëria në krizë, reflekton imponimin politik që i bëhet pa mëshirë prej vitesh. Dhe si i kemi vrarë vlerat...   Ka disa gjëra me të cilat...