Tags Posts tagged with "Angelina Jolie i kërkon divorcin Brad Pitt"

Tag: Angelina Jolie i kërkon divorcin Brad Pitt

Fundi i një përralle, Angelina Jolie i kërkon divorcin Brad Pitt

Pas zërave për një tradhti me Marion Cotillard, duket se martesa mes Angelina Jolie dhe Brad Pitt mori fund. Angelina Jolie i ka kërkuar...