Tags Posts tagged with "Angela Martini mohon divorcin me milionerin e dënuar me 5 vite burg: Ai ka marrë një…."

Tag: Angela Martini mohon divorcin me milionerin e dënuar me 5 vite burg: Ai ka marrë një….

Angela Martini mohon divorcin me milionerin e dënuar me 5 vite...

  Anxhela Martini u përfol disa muaj më parë lidhur me një divorc të mundshëm mes saj dhe bashkëshortit milioner, Dragos Savulescu. Ky i fundit...