Tags Posts tagged with "Amerikës dhe Shqipërisë"

Tag: Amerikës dhe Shqipërisë

Vasel Muçaj : Mes dy dashurive , Amerikës dhe Shqipërisë

Kjo është e para intervistë e bisnesmenit të njohur Vasel Muçaj për mediat Shqiptare .   Pyetje : Jeni Larguar që në moshen 15 vjecare nga...