Tags Posts tagged with "Amerikania e zhgënjyer nga drejtësia i bën apel Lu-së: Më ndihmo të mbroj Valbonën!"

Tag: Amerikania e zhgënjyer nga drejtësia i bën apel Lu-së: Më ndihmo të mbroj Valbonën!

Amerikania e zhgënjyer nga drejtësia i bën apel Lu-së: Më ndihmo...

Nga Flutura Tota Catherina Bohne, amerikania që prej vitesh jeton në luginën e Valbonës dhe njihet si mbrojtësja më e flaktë e kësaj bukurie natyrore...